felkészítés

A MAGABIZTOS FELLÉPÉS TANULHATÓ

felkészítés

A MAGABIZTOS FELLÉPÉS TANULHATÓ

Kiállni mások elé legyen az akár egy kis közösség (munkahely, osztály) vagy több száz, több ezer ember, nem mindig és nem mindenkinek könnyű.

Interjút adni, a kamerába nézni szintén nem automatikus képesség. Bár műsorvezetőként dolgozom, eredendően introvertált személyiségként, nekem sem volt mindig az. De van egy jó hírem! Tapasztalatból tudom, hogy ez bizony tanulható és gyakorlással fejleszthető. A lámpaláz nem kell, hogy bénítólag hasson, sőt, az adrenalin tökéletes üzemanyag lehet ahhoz, hogy valaki a legjobb formáját hozza.

Évek óta segítek egyénileg és csoportosan is abban, hogyan tehető élvezetessé és még professzionálisabbá az, ha „szerepelni” kell. A beszédtechnika, testhelyzet, gesztikuláció, öltözködés, mind-mind tudatossá tehető, fejleszthető és eszközként használható. Mindenkiben ott lapul az igazi előadó! Olyan ez, mint azok az izmok melyeket nem használunk – kis edzéssel csodákat lehet elérni!

Szeretettel várom azokat, akik úgy érzik, szeretnének magabiztosabban kiállni mások elé –  legyen szó egy középiskolai feleletről, egy munkahelyi prezentációról, interjúról, vagy egy többezres konferenciáról. Szívesen segítek akkor is, ha csak magánemberként a hétköznapi helyzetekre szeretne felkészülni, foglalkozni a beszédtechnikával, vagy tudatossá tenni a megjelenését, elengedni a nyilvános megszólalással szembeni gátlásait.

Írjon, hívjon, megbeszéljük miben tudok segíteni! 

actor

Interjúra felkészítés

conference

Beszédtechnika

publick-speaker

nyilvános előadások

Üzenet